_________________ "Jestem Polakiem! Nie kradnę samochodów i nie jestem pijakiem. Co obchodzi Cię jak korzystam z szaleństwa, bez czy w pasach bezpieczeństwa."
a może i warto, ale na pierwszy rzut oka... to eero do nich nie pasuje
_________________ "Jestem Polakiem! Nie kradnę samochodów i nie jestem pijakiem. Co obchodzi Cię jak korzystam z szaleństwa, bez czy w pasach bezpieczeństwa."
no tylko spojrzeć na nich. Oni wyglądaja jak nie z tej epoki (nie zebym cos do nich miała, po prostu smieszny styl mają ). A Eero, no taki słodziutki misiek
Eero tez jest z innej epoki
aaaaa na drugi to ja juz nie wiem, nie przyglądałam im sie aż tak dobitnie
To proszę biografię przeczytac - foty pogladac to moze ktoras z was polubi Hannu Risku i Petriego Kivimaki
(pamietam nazwiska huraa! - zdolniacha ze mnie )
Hannu z wygladu jest podobny do Naszego Czochra - Pauliego ;DDD
A Petri to barzdiej do Eero.
Ja tam lubię wszystkich - ale Eero zawsze rulez... bo jego najdłuzej znam i tylko on mi odp na listy
wyraz "członek" kojarzy mi sie tylko z jednym..przepraszam
oczywiscie zaglosowalam na..wszystkich! a co ja bede w zeposle mowic kto fajny a kto nie..nikogo z nich nie znam, ale skoro dobrze sie odnosza do fanow, to jest dobrze..
ech.co ja bym dala zeby moc ich spokac, wyczochrac, wyprzytulac za wsze czasy..ach anninko nie wiem jak ty, ale ja bede na nich leciec jak ich spotkam